Tuesday, October 6, 2009

The Illuminati and Freemason Symbols in Malaysia.

Whether you Malaysians are truly realised or not, the Freemasons and Illuminati have been paving their ways into Malaysia more than century ago. But nobody cares about it, without knowing that these god-forsaken-damn-curse secret societies have been planning to wreak havoc and chaos among the beloved muslims, just like what they had done to our beloved Ottoman Empire, the sole protector of the Muslimins before.

Wake up guys, Muslimin and Muslimah.. please fight for our survival in this cruel world!! God will grant you the honorable title of the Mujahedin and perhaps the great syuhada' if you fight and die in His path, preventing these societies from continuing to destroy Islam in Malaysia!!

Symbols and pictures of the Freemasons, Illuminati and their culprits in Malaysia.


Look how both Dr. Mahathir and George Soros shake hands? Awkward, isn't it?












This is a big and arrogant culprit I've ever seen. Somebody please kill him!! He boasted off about himself being a proud Malay and a true Muslim, but does a true Muslim shows the sign of Satan with the hand? The hand sign is the Mano Cornuto, the horned hand sign of the Satan worshippers... besides both freemason and illuminati members as well.










Do the Keadilan party fight for you right... or do they fight for the Freemason and illuminati's interest in Malaysia? Reject the idea? Geez, what a foolish maggot you're, the evidence is clearly in front of you. Look at the icon : a) The all-seeing eye which symbolizes the Illuminati, just like the signs in the Dollar bills above the pyramid, b) the red block on the right and left which symbolizes the gateway to the Solomon Temple in Jerusalem which is planned by the Zionist to be built after they destroy the Al-Aqsa Mosque.






Do the UMNO is on the good side? Aww, don't be happy UMNO supporters, I'm sure you're one the wrong side too.. so please do your Solat Taubah and change your loyalty to the Islamic Caliphate system now. This icon is similar to the Curl of Firey Snake Map in 1920, designated to mark the place where the Zionist should conquer back in order to establish the United Zionist Israel state. It includes the Prophet Muhammad's city, Madinah Al-Munawwarah and the whole Palestine as well.







The Eye in Malaysia? Kind of like the All-seeing Eye in Malaysia... hmmm. A true Muslim won't need an imaginary illusive eye to watch over him. But we Malaysians have the All-seeing eye, big in front of us... what does it marks? Remember the Illuminati symbols... the All-Seeing Eye...














And what about Sunway Piramid? Haha, Piramid is one of the signs of Illuminati since their Kabbalah practice can be traced to the date of the ancient Egyptian and Jewish black magic rituals. And, for Sunway? Sun = Matahari, Way = Laluan. so it will be 'Laluan Matahari' in Malay language, which means the path of Sunlight, or in other words, the enlightenment... is another process of the Freemasons and the Illuminati during the member level-up ceremony.










Okay, that's all for now. If you need a real 'enlightenment', I suggest you read the Al-Quran and discuss with the Muslim scholars. I can guarantee you, God wills it, that will be the best enlightenment for you and it will be your only weapon against the false Messiah Dajjal Al-Masih La'natullah, may God curse him deeply.

16 comments:

kumanddie said...

Great research. All Malaysians are behind you.

Shafrizal said...

Thanks a lot bro. Heheh, don't worry. Bleh speaking Malay kat sini. Saya pun Melayu gak, heheh.

Kalau bro dan memember lain ada further info, please bagitau saya. Serta-merta saya akan tulis di sini.

Ah, lagi satu. bro ada tak list Masonic Lodge di Malaysia? Klu bleh saya mintak izin amik dari bro, bleh?

kumanddie said...

Sila cek website ini :



http://www.dglme.org/lodges/listoflodges.aspx



http://www.dglme.org/contacts/contacts.aspx



DGLME ini meliputi bandar yang luas termasuk bandar lain di rantau ini:

* Singapura: 3 loji
* Kuala Lumpur: 3 loji
* Pulau Pinang: 1 loji
* lpoh: 1 loji
* Kuantan: 1 loji
* Kuching: 2 loji
* Port Dickson: 1 loji
* Port Klang: 1 loji
* Taiping: 1 loji
* Kota Kinabalu: 1 loji
* Bangkok: 3 loji
* Pattaya: 1 loji

Shafrizal said...

Okeh, bro. Thanks a lot. Saya akan buat research dgn lebih dalam dan satu masa nanti saya akan postkan di sini.

+faliqfahmie said...

now dah kembali hangat pasal benda ni kat msia.
lates pasal AJL24.

sikit demi sikit dorang reveal themselves.

Lydia said...

Hi, nice blog & good post. overall You have beautifully maintained it, you must try this website which really helps to increase your traffic. hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

Mohammad Zaimi said...

I just wanna to share something in my head, brothers...

bukan semua yang ada disekeliling kita ini dipengaruhi oleh Illuminati. Seni arkitek Islam berdasarkan geometri & matematik dan begitu juga dgn Illuminati ini.

Jangan kita ndaiakan semuanya Illuminati. Jangan terlalu taksub untuk menilai semua geomatri ini sebagai simbol Illuminati.

Seperti simbol tangan, kanak2 juga tahu bahawa simbol itu kononnya rock, metal & lain2 tanpa mereka tahu bahawa simbol itu juga membawa mksud tersirat kpd sebahagian minoriti masyarakat kita.Anda juga pernah menggunakan pelbagai simbol tangan bukan tanpa anda sedari?

Selalunya simbol ini dizahirkan secara jelas dan bukan simbol dalam simbol.Contoh, pentagram akan dizahirkan secara terangan pentagram tersebut dan satu mata juga begitu.

Tidak dinafikan bahawa Illuminati ini berada dimana2 termasuk didalam rumah kita sendiri dan bahan bacaan kita seharian.

Adalah lebih baik kita mendalamkan kajian terhadap struktur politik dan sosial kita di Malaysia.

Apa yang paling penting berdoalah kpd Allah supaya kita dihindari dan diperlihara oleh Allah SWT dari fitnah Dajjal yang maha hebat iaitu sebesar-besar fitnah kpd Islam dan umat manusia.

Bahan kajian lanjut:

Youtube - Imran Hosein (False messiah) & The Arrival (series documentary)

ReD^VaMp|r3 said...

terlalu banyak benda yang pada luaran nya elok tapi tanpa kita sedar ianya hanyalah suatu penipuan.. urm.. sama2 kita mengkaji pekara ini dan sama2 lah kita berdoa agar kita ditempatkan dari golongan yang benar..

vi.ck said...

sorry 4 intupting but i guess u hv 2 more research about illuminati bfr jump into conclusion...

askMa said...

Sayang seribu kali sayang~ sikit yg tahu tapi bising pula bunyi nya.Ibarat tin kosong.Sana takut sini gempar!Selidiki lagi nakkk....cari "azimat nabi sulaiman",(Solomon's amulet),rahsia alam~Muhammad~Allah,sebenarnya simbol itu adalah kekuatan Islam yg mengenali Diri...mengenali Allah.Rahsia yg disembunyikan oleh Pope Vatican demi kepentingan diri dan status mereka.Gali,gali lagi ilmu ini.

M Sjarif Mohd Ali said...

Salam, bagi member semuslim yg tak pernah baca bible. Aku nak share sedikit info tentang kedatangan dajjal (Illuminati) drpd kitab tersebut. WAHYU 13:11-18
11 Dan aku melihat seekor binatang lain keluar dari dalam bumi dan bertanduk dua sama seperti anak domba dan ia berbicara seperti seekor naga.
12 Dan seluruh kuasa binatang yang pertama itu dijalankannya di depan matanya. Ia menyebabkan seluruh bumi dan semua penghuninya menyembah binatang yang pertama, yang luka parahnya telah sembuh.
13 Dan ia mengadakan tanda-tanda yang dahsyat, bahkan ia menurunkan api dari langit ke bumi di depan mata semua orang.
14 Ia menyesatkan mereka yang diam di bumi dengan tanda-tanda, yang telah diberikan kepadanya untuk dilakukannya di depan mata binatang itu. Dan ia menyuruh mereka yang diam di bumi, supaya mereka mendirikan patung untuk menghormati binatang yang luka oleh pedang, namun yang tetap hidup itu.
15 Dan kepadanya diberikan kuasa untuk memberikan nyawa kepada patung binatang itu, sehingga patung binatang itu berbicara juga, dan bertindak begitu rupa, sehingga remua orang, yang tidak menyembah patung binatang itu dibunuh.
16 Dan ia menyebabkan, sehingga kepada semua orang, kecil atau besar, kaya atau miskin, merdeka atau hamba, diberi tanda pada tangan kanannya atau pada dahinya,
17 dan tidak seorang pun yang dapat membeli atau menjual selain dari pada mereka yang memakai tanda itu, iaitu nama binatang itu atau bilangan namanya.
18 Yang penting di sini ialah hikmat: barangsiapa yang bijaksana, baiklah ia menghitung bilangan binatang itu, karena bilangan itu adalah bilangan seorang manusia, dan bilangannya ialah enam ratus enam puluh enam.
P/s- dalam Alquran Surah Kahfi ada dalilnya dan dalam Hadis Shahih Bukhari juga ada banyak khabar2 yg telah di sampaikan oleh Rasulullah 1400 tahun yg lalu.
P/s lagi- DENGARLAH SIAPA YANG MAHU MENDENGAR. Pada anda yang x nak dengar, saja x mau faham tapi berlagak bodoh sombong tu, toksah buang masa korang dengan komen2 yg langsung x membina tu. Baik korang layan FB!!

ridzwan salleh said...

interesting theories..

kalau boleh beri lebih fakta untuk kukuhkan lagi theory.. message akan sampai lebih jauh dan dalam ke minda muslim..

brothers of mutual interest.

mercy said...

WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF ILLUMINATI.
Are you a business man, politician, musical, student
and you want to be rich, powerful and be famous in life.
You can achieve your dreams by beaning a member of
the illuminati. With this all your dreams and heart
desire can be fully accomplish, if you really want to be a member of the great illuminati then you can contact
destinysmart11@gmail.com or call+2348104933655

illuminati order said...

Join illuminati - freemason online today, to meet your demand and acquire wealth, power, protection, influence and a better paying job etc. Also get instant sum of $500,000.00 dollars with a free home anywhere you choose to live in the world $2,500.00 dollars monthly as a salary and other benefit atteched. if you are interested contact us now via email: illuminatiorder.co@gmail.com or call +2348137838605 for assistance.

mr john said...

Good news to everyone reading this comment. I want to share my testimony on how i belong to the world famous illuminate fraternity society, and how i have become more famous, by acquiring huge wealth, riches and fame. Here is how my life changed. A friend of mine that was very rich, wealthy, famous and successful. On one beautiful day, he said to me that he is going to help me, that he is going to show me the way to be successful in life. So i was very happy, i never knew he was a member of the great illuminate society. So i was initiated to the world famous illuminate society, and few days later, i was awarded a contract worth millions of Dollars. Right now as i speak, in my business i am doing very well, i travel the world on business deals, i am now the one that help people to become a member of illuminate, before life was so hard for me and my family. If you want to belong to us today? Send us an email now> joinilluminati205@gmail.com or call +2348105578036 and your life will change for good.

Illuminati Brotherhood said...

NOTE; JOINING THE ILLUMINATI BRINGS YOU INTO THE
LIMELIGHT OF THE WORLD IN
WHICH YOU LIVE IN TODAY. YOUR FINANCIAL
DIFFICULTIES ARE BROUGHT TO AN
END. WE SUPPORT YOU BOTH FINANCIALLY AND
MATERIALLY TO ENSURE YOU LIVE
A COMFORTABLE LIFE. IT DOES NOT MATTER
WHICH
PART OF THE WORLD YOU
LIVE IN.
FROM THE UNITED STATES DOWN TO THE MOST
REMOTE PART OF THE EARTH, WE
BRING YOU ALL YOU WANT.
BEING AN ILLITERATE OR A LITERATE IS NOT A
BARRIER TO BEING A
MILLIONAIRE BETWEEN TODAY AND THE NEXT TWO
WEEKS.
YOU BEING IN THIS OUR OFFICIAL WEBSITE TODAY
SIGNIFIES THAT IT WAS
ORDERED AND ARRANGED BY THE GREAT LUCIFER
THAT FROM NOW ON, YOU ARE
ABOUT TO BE THAT REAL AND INDEPENDENT
HUMAN YOU HAVE ALWAYS WISHED YOU
WERE.
WE DON’T DISCRIMINATE IF YOU ARE WHITE OR
BLACK. 2348135369770 SEND AN EMAIL TO:great illuminatibrotherhood717@gmail.com
JOIN US TODAY & BECOME RICH,POWERFUL AND FAMOUS ALL YOUR LIFE.
Sign;illuminatibrotherhood

Post a Comment